Welkom

Klassieke massage

Aroma massage

Hotstone massage

Contact

 
Hotstone massage
 
 
Deze massage is geschikt voor mensen met:
Spier en- of zenuwpijnen
Rug of nekpijn
Een slechte doorbloeding
Luchtwegenaandoeningen
Stres
Algemene moeheid
 
De uitwerking:
Het ontspant de spieren en het zenuwstelsel
Verbetert het immuunsysteem
Zorgt voor een betere energiestroom
Activeert het zelfgenezend vermogen van het lichaam
Stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling
Geeft totale ontspanning!!
 

En natuurlijk ook; voor mensen die zichzelf eens lekker willen laten verwennen.

 
Wat is Hotstone massage?
Hotstone is een intense en diepe warmte massage met “hete” basalt stenen. Deze stenen hebben een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze zeer sterk en compact zijn. Deze compactheid is van groot belang voor de mogelijkheid om de warmte langdurig vast te houden.
 
Door de combinatie van de warmte en de druk van de stenen en de heilzame werking van essentiële oliën zal de massage worden ervaren als een sensatie voor lichaam en geest.
 
De oorsprong van Hotstone
In meerdere culturen is het gebruik van de “hot stones” terug te vinden. De oude Grieken en Romeinen gebruikten als eerste warme stenen in hun badhuizen om elkaar mee te masseren. Dat bleek goed te helpen bij spierpijn en blessures. In Azië en India werden ze geplaatst op acupunctuurpunten om ziektes en aandoeningen te behandelen (de voorloper van de acupunctuurnaalden).
 
De stenen die gebruikt worden bij Rebalance zijn “basalt”stenen uit Noord-Amerika, waar ze al eeuwenlang door de indianen worden gebruikt. Zij zeggen dat de stenen gevormd zijn door de vier elementen; aarde: wind, water en vuur. Dit omdat ze zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen en eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen. Door invloed van water en zand zijn ze door de eeuwen heen mooi glad en rond gepolijst.
 
 
De werkwijze
De stenen worden au-bain-Marie in een daarvoor speciaal bestemde heater opgewarmd. Vervolgens worden ze op het lichaam gelegd. De warmte dringt door in de spieren en gewrichten en verlicht hierdoor spanningen. Vervolgens wordt het lichaam met deze stenen gemasseerd, de massage bestaat vooral uit lange, rustige, cirkelvormige bewegingen. Door de combinatie van de warmte en de beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen wat de massage veel effectiever maakt. Voor het verminderen van ontstekingen en zwellingen worden koude stenen gebruikt.
   
 

Prijzen van de Hotsone massage zijn: € 37,- per 47 min. € 60,- per 90 min.

 
 
Behandelingen alleen op afspraak.
 

Rebalance Massage - Mauritsstraat 1 6882 CA Velp (gld) Tel.: 026 - 3704505 - Gsm.: 06 - 24596033